WordPress

Få jobbet gjort av proffs

När behoven är mindre komplexa är wordpress en alldeles utmärkt plattform att utveckla i. Det är ett bra system för att snabbt bygga webbplatser samtidigt som man kan hålla kostnaderna i schack. Det ger dig en möjlighet att administrera sidan själv som man sällan kan räkna med om man utvecklar sidan helt i egen kod.

Bättre resultat,

mindre huvudvärk

 

WordPress är av goda skäl det absolut mest kända publiceringsverktyget, till stor del för att det är ett open source verktyg där alla kan bidra med olika tillägg och teman.  Systemet kommer med fördelar som ett användarvänligt gränssnitt och tusentals färdiga plugins. Allt detta gör det möjligt att bygga din webbplats på kortare tid — och därmed sänka kostnaderna för hela projektet.

Räkna med en smidig överlämning

När din webbplats äntligen är online blir själva hanteringen av innehållet superenkelt. Så enkelt att du kanske inte ens behöver våra utvecklare för mindre uppdateringar. Vi ser självklart till att överlämningen sker gradvis och i ditt tempo. Men att underhålla webbplatsen på egen hand är såklart inget måste, utan något vi gärna gör åt dig under ett längre samarbete.

Vanliga frågor och svar

Hur vet jag vilken plattform som passar mina behov bäst?

Det bästa alternativet är att ta ett kostnadsfritt möte med en agent som är kunnig inom webbutveckling och berätta om dina behov och önskemål. Därifrån kan du sedan se över de alternativ som du fått presenterade och jämföra kostnader och estimerat resultat.

Vad kostar en hemsida i WordPress?

Det beror helt på vad ni har för önskemål, men såhär skulle det kunna se ut:

  • Landningssida – 5-10 000
  • Informativ hemsida – 15-25 000
  • Webbshop – 30-60 000
  • Avancerad plattform – 80 000+

När vi gör en prissättning så gör vi det alltid utifrån ett tidsestimat och där timpriset ligger på 6-800 kr/h.